About me ? *not too much (:

Selamat Datang : Blogg saya yg TAKCANTIK ini >.<'
Just simple - same with the owner of this blogg (:
(Ok : saya xmasak sgt dengan BI & blablabla ~) -.-'
Name <3 NorAfiqahAini
Age <3 17 years old ( mangsa SPM ) ^^'
From <3 Kedah
Status <3 High school student (:

Friends : the most I love than other ^^ FATIN MADIHAH, MD. ZUBIR

Friends : the most I love than other ^^   FATIN MADIHAH, MD. ZUBIR
Dia : top 1 eka dlm carta sahabat (: Dia adik eka yg eka sayang teramat dalam life eka ^^ persahabatan kami sudah lama sgt terjalin , masuk tahun 2012 ni dah : 9tahun kami berkawan :D dia lahh buah hati eka , banyak yg kami kongsi bersama - suka duka. tapi , sekarang kami terpisah ): but , persahabatan kami tetap masih kekal mcm dulu , dia : princess saya ^^ #iloveherdamnmuch#

NurArtika , Abdul Rahman

NurArtika , Abdul Rahman
Dia : kawan yg selalu beri dorongan kepada eka (: Dia sentiasa support eka , tika kala eka lemah dalam something . Dia tempat eka mengadu sesuatu : kami happy when staying together ^^ sudah lama kami xbertengur sapa : tapi , atas keizinan Allah - kami dapat menjadi kawan rapat yg sentiasa membimbing antara satu sama lain (: #Thanks ALLAH : iloveher#

NurShazana , Muhd. Syukri

NurShazana , Muhd. Syukri
Dia : model bertudung saya ^^ hiee :3 Dialah kawan eka yg paling periang ~ periang yg penuh dengan gelak tawa (: dia menyegar suasana kami bila staying bersama :D tanpa dia : suasana sunyi ~~~ haha #thankssyg#

Sharifah Heni Masrina , Syed Salleh

Sharifah Heni Masrina , Syed Salleh
Dia : Model terkenal kami lhh . haha :D mcm-2 -.- hrm , dia - teman yg selalu ada for kami semua (: dia ada untuk membantu kami , dia lh kedai toup kami >.< hehe. walaupun berbeza cara masing-2 . heni : teman yg banyak menghulur bantu kat kami (: #thankyoumydear# (':

Saturday, June 16

YA ALLAH ('=

YA ALLAH , aku sekarang sudah main gemok !! grr ~~ macam mana ni ? ni first time aku rasa MALU sangat ('= #Subahanallah .. aku sedih dengan diri aku sendiri . kalau bukan kerana aku operation haritu , mesti aku dapat jaga badan aku dengan elok ('= kenapa aku sakit haritu . bodohkan eka ?? kesihatan tak reti nak jaga . YA ALLAH , aku tak pernah feels mcm ni . sekali pun tak penah .. aku malu , kawan - kawan aku mesti malu kawan dengan aku . . bantu aku YA ALLAH , aku terpinggir jauh ~~   saat ni / ketika ni . air mata aku mengalir untuk pertama kali kerana penanpilan aku )'=   Ibu ~~~~

Tuesday, March 13

* memalukan -.-'

 title aku ? aduhaii , ni keh tadi lhh kat tusyen . al - maklum , hari first .MALU siutt okayy ! >.<'
itu dh satu hal , mula -2 : dada duk dupp - dap - dupp - dapp =.= then , sampai orang ramai pulak -.-'  segan si*l okayy . aku minta kakak aku teman , alasan dia : kakak , orang ramai . dh lah hari first : SEGAN ): hahaha
  then , takpa lh . yg aku pun jalan lh dengan dada duk dupp dapp en . sampai -2 depan pintu pejabat dengan confident nyaa , jejak -2 kaki naik pala , *Astagfirullah hal azim ! Muhammad Hakimi !! what are doing here ?? :O aku cuak walaweyy ! 1001% cuakk . aku mati -2 engat dia tusyen tempat len . *Subahanallah >.<' dlm duk kata nk jumpa kat library tuu nanti . eei ! geram nya . . segan kot tadi , then dia duk buad cakap banyak boleh =.= malu weey -.-' -.-' duk perli rapat aihh noh ? haha . . aku sampai tulisan mcm dia dah . gagap pa semua . eei ! menyesalnya !!  nasib tak salah ckp yg aku ambik kelas pompuan , tidak ? o.o' aduyaii ~ fefaham lerr . . satu kelas nohh kita ? hahahah . eeiuuu , kuasa Allah ! (': tak terdetik langsung kata nk jumpa kat situ . sangka kan tak jumpa . Ya Allah . . sumpah aku terkejut tadi  . . yg budak girl lain pa pakat duk usha panas didih bolehh -.- taw lah aku tak segak cam lepa pun ~~ serabut kott tadi . . kalott . aku ? sentiasa ~


# Ya Allah , Alhamdulillah . aku tak jangka yg akan bertemu dengan dia . sangakakan tidak berkesempatan . tentang library pun belum setuju lagi . Ya Allah , besarnya kuasa Mu . . hanya Engkau lh yg Maha Mengetahui , Ya Allah  . satu yg benar -2 tulus datang dari hati : terima kasih Ya Allah . aku bersyukur (': * Alhamdulillah . btw , sayang hang weyy ****** ;O