About me ? *not too much (:

Selamat Datang : Blogg saya yg TAKCANTIK ini >.<'
Just simple - same with the owner of this blogg (:
(Ok : saya xmasak sgt dengan BI & blablabla ~) -.-'
Name <3 NorAfiqahAini
Age <3 17 years old ( mangsa SPM ) ^^'
From <3 Kedah
Status <3 High school student (:

Friends : the most I love than other ^^ FATIN MADIHAH, MD. ZUBIR

Friends : the most I love than other ^^   FATIN MADIHAH, MD. ZUBIR
Dia : top 1 eka dlm carta sahabat (: Dia adik eka yg eka sayang teramat dalam life eka ^^ persahabatan kami sudah lama sgt terjalin , masuk tahun 2012 ni dah : 9tahun kami berkawan :D dia lahh buah hati eka , banyak yg kami kongsi bersama - suka duka. tapi , sekarang kami terpisah ): but , persahabatan kami tetap masih kekal mcm dulu , dia : princess saya ^^ #iloveherdamnmuch#

NurArtika , Abdul Rahman

NurArtika , Abdul Rahman
Dia : kawan yg selalu beri dorongan kepada eka (: Dia sentiasa support eka , tika kala eka lemah dalam something . Dia tempat eka mengadu sesuatu : kami happy when staying together ^^ sudah lama kami xbertengur sapa : tapi , atas keizinan Allah - kami dapat menjadi kawan rapat yg sentiasa membimbing antara satu sama lain (: #Thanks ALLAH : iloveher#

NurShazana , Muhd. Syukri

NurShazana , Muhd. Syukri
Dia : model bertudung saya ^^ hiee :3 Dialah kawan eka yg paling periang ~ periang yg penuh dengan gelak tawa (: dia menyegar suasana kami bila staying bersama :D tanpa dia : suasana sunyi ~~~ haha #thankssyg#

Sharifah Heni Masrina , Syed Salleh

Sharifah Heni Masrina , Syed Salleh
Dia : Model terkenal kami lhh . haha :D mcm-2 -.- hrm , dia - teman yg selalu ada for kami semua (: dia ada untuk membantu kami , dia lh kedai toup kami >.< hehe. walaupun berbeza cara masing-2 . heni : teman yg banyak menghulur bantu kat kami (: #thankyoumydear# (':

Saturday, December 17

Story #65

3.30 pm




  Ya Allah - harini pun semua masih busy,kan ? Ibu pun keje ): Harini S A B T U lhh ! kenapa mesti sibuk walaupun hujung minggu ? *Subahanallah* forget it lh . Sakit jiwa aku bila engt/fikir . erm.
 Weyy : sekarang ni ramai sgt org yg memilihkan? |: erm . aku pun : aku mengaku aku memilih . Aku memilih demi kebaikan aku . tp, aku tengok org lain memilih untuk imej H O T  lepa . emm . kenapa eh ? Aku : ade juga pandang . tp , tak melampau . Aku ape yg penting dlaman , luaran tu lantak kau lh . bukan bawa mati pun  . emm |:
Entah lh . sal capital:AA yg aku ckp minat tu . nvm lh , aku sekrang ni dah takmau minat-2 sampai teruk sgt . t kecundang (: aku tengok dea pun baru pas putus C I N T A (: so , hal masing-2 saja ((: Aku pun masih belum terubat ^-^ jadi : malas lhh . erm , suka-suki . Lagi pun nak buad ape : dah memang comfirm tak dapat , tol tak ? memang tak kan boleh kenal dea . so , diam-2 sudah . Aku tengok yg ade sekeliling aku sudah la (: <3








<3NorAfiqahAini