About me ? *not too much (:

Selamat Datang : Blogg saya yg TAKCANTIK ini >.<'
Just simple - same with the owner of this blogg (:
(Ok : saya xmasak sgt dengan BI & blablabla ~) -.-'
Name <3 NorAfiqahAini
Age <3 17 years old ( mangsa SPM ) ^^'
From <3 Kedah
Status <3 High school student (:

Friends : the most I love than other ^^ FATIN MADIHAH, MD. ZUBIR

Friends : the most I love than other ^^   FATIN MADIHAH, MD. ZUBIR
Dia : top 1 eka dlm carta sahabat (: Dia adik eka yg eka sayang teramat dalam life eka ^^ persahabatan kami sudah lama sgt terjalin , masuk tahun 2012 ni dah : 9tahun kami berkawan :D dia lahh buah hati eka , banyak yg kami kongsi bersama - suka duka. tapi , sekarang kami terpisah ): but , persahabatan kami tetap masih kekal mcm dulu , dia : princess saya ^^ #iloveherdamnmuch#

NurArtika , Abdul Rahman

NurArtika , Abdul Rahman
Dia : kawan yg selalu beri dorongan kepada eka (: Dia sentiasa support eka , tika kala eka lemah dalam something . Dia tempat eka mengadu sesuatu : kami happy when staying together ^^ sudah lama kami xbertengur sapa : tapi , atas keizinan Allah - kami dapat menjadi kawan rapat yg sentiasa membimbing antara satu sama lain (: #Thanks ALLAH : iloveher#

NurShazana , Muhd. Syukri

NurShazana , Muhd. Syukri
Dia : model bertudung saya ^^ hiee :3 Dialah kawan eka yg paling periang ~ periang yg penuh dengan gelak tawa (: dia menyegar suasana kami bila staying bersama :D tanpa dia : suasana sunyi ~~~ haha #thankssyg#

Sharifah Heni Masrina , Syed Salleh

Sharifah Heni Masrina , Syed Salleh
Dia : Model terkenal kami lhh . haha :D mcm-2 -.- hrm , dia - teman yg selalu ada for kami semua (: dia ada untuk membantu kami , dia lh kedai toup kami >.< hehe. walaupun berbeza cara masing-2 . heni : teman yg banyak menghulur bantu kat kami (: #thankyoumydear# (':

Thursday, December 22

Birthday Boy ^-^

Birthday - Birthday !
Happy birthday budak ! _ Muhd Ayul Ikhmal bin Azhar <3 HAHA
ko dah besar dah sekarang ;D haha . dh tak budak lg . tp dimate aku kau tetap budak !! HAHA ;D kelmarin seharian duk luar , balik rumah pun kejap -.-' happy2 . Dapat spend time dengan korang pe semue . Yela , korang jarang datang sini ,kan ? hee ;3 nanti kiteorg pulak lh . Jlan JOHOR ^-^ InsyaAllah . . haritu g sane stay rumah maklong je >.< tak g rumah paksu pun . Aku seronok sgt kelmarin (: Smile always . Macam2 kenangan terukir kelmarin . Yg pasti : HAPPYBIRTHDAY budak ! <3 HAHA . .  sakit je mate kiteorg semalam tengok hadiah . HAHAHAHA ! btw: i wish you luck on you PMR next year ^^ tahun depan , aku, kau, safwan exam ;O tunggu lahh . haha
btw _ lovemuch21.12.2012 ^^


Alhamdulillah .








<3NorAfiqahAini