About me ? *not too much (:

Selamat Datang : Blogg saya yg TAKCANTIK ini >.<'
Just simple - same with the owner of this blogg (:
(Ok : saya xmasak sgt dengan BI & blablabla ~) -.-'
Name <3 NorAfiqahAini
Age <3 17 years old ( mangsa SPM ) ^^'
From <3 Kedah
Status <3 High school student (:

Friends : the most I love than other ^^ FATIN MADIHAH, MD. ZUBIR

Friends : the most I love than other ^^   FATIN MADIHAH, MD. ZUBIR
Dia : top 1 eka dlm carta sahabat (: Dia adik eka yg eka sayang teramat dalam life eka ^^ persahabatan kami sudah lama sgt terjalin , masuk tahun 2012 ni dah : 9tahun kami berkawan :D dia lahh buah hati eka , banyak yg kami kongsi bersama - suka duka. tapi , sekarang kami terpisah ): but , persahabatan kami tetap masih kekal mcm dulu , dia : princess saya ^^ #iloveherdamnmuch#

NurArtika , Abdul Rahman

NurArtika , Abdul Rahman
Dia : kawan yg selalu beri dorongan kepada eka (: Dia sentiasa support eka , tika kala eka lemah dalam something . Dia tempat eka mengadu sesuatu : kami happy when staying together ^^ sudah lama kami xbertengur sapa : tapi , atas keizinan Allah - kami dapat menjadi kawan rapat yg sentiasa membimbing antara satu sama lain (: #Thanks ALLAH : iloveher#

NurShazana , Muhd. Syukri

NurShazana , Muhd. Syukri
Dia : model bertudung saya ^^ hiee :3 Dialah kawan eka yg paling periang ~ periang yg penuh dengan gelak tawa (: dia menyegar suasana kami bila staying bersama :D tanpa dia : suasana sunyi ~~~ haha #thankssyg#

Sharifah Heni Masrina , Syed Salleh

Sharifah Heni Masrina , Syed Salleh
Dia : Model terkenal kami lhh . haha :D mcm-2 -.- hrm , dia - teman yg selalu ada for kami semua (: dia ada untuk membantu kami , dia lh kedai toup kami >.< hehe. walaupun berbeza cara masing-2 . heni : teman yg banyak menghulur bantu kat kami (: #thankyoumydear# (':

Thursday, December 22

Air mata aku mengalir lagi ? (':

Kenapa tiba-tiba aer mata aku mengalir ? Dah lame aku tak mengalirkan aer mata , Ya Allah ):


Aku masih perlukan dea ke ? Aku bodoh sgt pi buka profile dea td (': Ya Allah - sakit menucuk-2 dalam dalam dada aku . Allah : aku dah lame tak mengalirkan aer mata . Janganlah . Kering kesemua aer dalam badan aku nanti (': Aku nak demam and lebih tepat lg dah demam pun . Aku teringatkan dea tika sedang aku sakit . Tp , aku terbaca dekat profile sidea td tertulis yg dea tersangat bahagia ketika ini tiada kusutan  mcm dulu . Aku bangga sbb dea dapat lupakan aku dengan begitu cepat (': Alhamdulillah . Aku dipermainkan ? sakitnya bila dipermainkan ?? Aku betul-2 inginkan seorang lelaki yg ikhlas berkawan dengan aku , and everything (: Ya Allah , aku percaya pada takdirMu . Kuatkan lh aku , sakitnya dalam sgt Ya Allah . ini kali pertama hati aku dipermainkan dengan begitu kejam #rasanya# Doakan NorAfiqahAini yg terbaik k ? Macam2 timpa . Tahun ni ? family holiday tade . peritnya hidup aku . Ibuayah sibuk sgt (: aku akan cuba yg TERBAIK dalam hidup aku (': insyaAllah .








<3NorAfiqahAini