About me ? *not too much (:

Selamat Datang : Blogg saya yg TAKCANTIK ini >.<'
Just simple - same with the owner of this blogg (:
(Ok : saya xmasak sgt dengan BI & blablabla ~) -.-'
Name <3 NorAfiqahAini
Age <3 17 years old ( mangsa SPM ) ^^'
From <3 Kedah
Status <3 High school student (:

Friends : the most I love than other ^^ FATIN MADIHAH, MD. ZUBIR

Friends : the most I love than other ^^   FATIN MADIHAH, MD. ZUBIR
Dia : top 1 eka dlm carta sahabat (: Dia adik eka yg eka sayang teramat dalam life eka ^^ persahabatan kami sudah lama sgt terjalin , masuk tahun 2012 ni dah : 9tahun kami berkawan :D dia lahh buah hati eka , banyak yg kami kongsi bersama - suka duka. tapi , sekarang kami terpisah ): but , persahabatan kami tetap masih kekal mcm dulu , dia : princess saya ^^ #iloveherdamnmuch#

NurArtika , Abdul Rahman

NurArtika , Abdul Rahman
Dia : kawan yg selalu beri dorongan kepada eka (: Dia sentiasa support eka , tika kala eka lemah dalam something . Dia tempat eka mengadu sesuatu : kami happy when staying together ^^ sudah lama kami xbertengur sapa : tapi , atas keizinan Allah - kami dapat menjadi kawan rapat yg sentiasa membimbing antara satu sama lain (: #Thanks ALLAH : iloveher#

NurShazana , Muhd. Syukri

NurShazana , Muhd. Syukri
Dia : model bertudung saya ^^ hiee :3 Dialah kawan eka yg paling periang ~ periang yg penuh dengan gelak tawa (: dia menyegar suasana kami bila staying bersama :D tanpa dia : suasana sunyi ~~~ haha #thankssyg#

Sharifah Heni Masrina , Syed Salleh

Sharifah Heni Masrina , Syed Salleh
Dia : Model terkenal kami lhh . haha :D mcm-2 -.- hrm , dia - teman yg selalu ada for kami semua (: dia ada untuk membantu kami , dia lh kedai toup kami >.< hehe. walaupun berbeza cara masing-2 . heni : teman yg banyak menghulur bantu kat kami (: #thankyoumydear# (':

Saturday, December 31

NewYear around the conerr !! ;DD

 Hey ! wahh : missnyye . agak lame tak online sini punye page and update story saya >.<' minta maaf lhh . life so busy (: erm .


tonight , sirius ramai sgt-2 yg update sal newyear (: tp , yg online kat line tu siket jee . hrm .. 


Azam tahun baru : nak sangat berubah and jadi yg the best . Study number one . Harap sangat tahun baru ni aer mata tak akan mengalir lagi (: azam tahun baru <3 


About sidea : Dea dh pergi menghilangkan diri (': jadi, diri ini hanya mampu melepaskan dea . Sape tahu ape dea buad ? sebelum ni mcm-2 dea berani buad . Mane mungkin lepas nii dh tak . Biarlhh . Yg lalu biarkan jee berlalu dibawa angin (': Me ? just try to always keep smiling on my face ... 


kepada MuhammadAsnafizal yg disayangi : -
Hope you akan bahagia dunia akhirat kelak (': I hanya seorang wanita yg telah diri you hated sgt (': I - akan cube untuk tidak cari you lagi . Biarlah dua tahun kita berhubungan ini hanya tersemai di laut kualaterengganu ><' hiee ;3  NorAfiqahAini doakan yg TERBAIK untuk semua orang (:








<3NorAfiqahAini