About me ? *not too much (:

Selamat Datang : Blogg saya yg TAKCANTIK ini >.<'
Just simple - same with the owner of this blogg (:
(Ok : saya xmasak sgt dengan BI & blablabla ~) -.-'
Name <3 NorAfiqahAini
Age <3 17 years old ( mangsa SPM ) ^^'
From <3 Kedah
Status <3 High school student (:

Friends : the most I love than other ^^ FATIN MADIHAH, MD. ZUBIR

Friends : the most I love than other ^^   FATIN MADIHAH, MD. ZUBIR
Dia : top 1 eka dlm carta sahabat (: Dia adik eka yg eka sayang teramat dalam life eka ^^ persahabatan kami sudah lama sgt terjalin , masuk tahun 2012 ni dah : 9tahun kami berkawan :D dia lahh buah hati eka , banyak yg kami kongsi bersama - suka duka. tapi , sekarang kami terpisah ): but , persahabatan kami tetap masih kekal mcm dulu , dia : princess saya ^^ #iloveherdamnmuch#

NurArtika , Abdul Rahman

NurArtika , Abdul Rahman
Dia : kawan yg selalu beri dorongan kepada eka (: Dia sentiasa support eka , tika kala eka lemah dalam something . Dia tempat eka mengadu sesuatu : kami happy when staying together ^^ sudah lama kami xbertengur sapa : tapi , atas keizinan Allah - kami dapat menjadi kawan rapat yg sentiasa membimbing antara satu sama lain (: #Thanks ALLAH : iloveher#

NurShazana , Muhd. Syukri

NurShazana , Muhd. Syukri
Dia : model bertudung saya ^^ hiee :3 Dialah kawan eka yg paling periang ~ periang yg penuh dengan gelak tawa (: dia menyegar suasana kami bila staying bersama :D tanpa dia : suasana sunyi ~~~ haha #thankssyg#

Sharifah Heni Masrina , Syed Salleh

Sharifah Heni Masrina , Syed Salleh
Dia : Model terkenal kami lhh . haha :D mcm-2 -.- hrm , dia - teman yg selalu ada for kami semua (: dia ada untuk membantu kami , dia lh kedai toup kami >.< hehe. walaupun berbeza cara masing-2 . heni : teman yg banyak menghulur bantu kat kami (: #thankyoumydear# (':

Friday, December 23

Hurt #crying#

 Ya Allah , begitu peritnya kesakitan yg aku hadapi ini (': Menitis semula aer mata aku yg sudah kian lama tak jatuh/keluar dari kelopak mata aku ni . Pedihnya yg begitu dalam sekali aku rasa . OmbakRindu OST sgt tepat untuk aku dengan sidea ,kan ? (': Sedihnya . Pilu rasanya hati ni. Tahun depan dh nak exam fieka <3 <-- rindu nickname lame (: fieka rindu segala-galanya Ya Allah . fieka rindu gelak tawa fieka dengan keluarga , kawan-2 & juga pasangan . fieka rindu semua tu . Ya Allah , begitu perit dugaanMu yg menimpa . aku hanya mampu berserah serta bertawakkal kepadaMu je Ya Allah . sedihnya , tahun ni . aer mata fieka jatuh banyak sgt . tak terhitung nilainya . Pada fieka , biar pun aer mata ini mengalir tanpa terhitung . janji org disekeliling fieka bahagia serta penuh dengan senyuman hari-2 mereka (': fieka benar-2 rindu segalanya Ya Allah (': pulangkan lhh pinta ku . fieka hanya mahu lalui saat yg penuh dengan keriangan dengan org yg syg serta cintai . pedih hati fieka tika ini . *astagfirullah hal azim* ):


: totally crying #hurt#






<3NorAfiqahAini