About me ? *not too much (:

Selamat Datang : Blogg saya yg TAKCANTIK ini >.<'
Just simple - same with the owner of this blogg (:
(Ok : saya xmasak sgt dengan BI & blablabla ~) -.-'
Name <3 NorAfiqahAini
Age <3 17 years old ( mangsa SPM ) ^^'
From <3 Kedah
Status <3 High school student (:

Friends : the most I love than other ^^ FATIN MADIHAH, MD. ZUBIR

Friends : the most I love than other ^^   FATIN MADIHAH, MD. ZUBIR
Dia : top 1 eka dlm carta sahabat (: Dia adik eka yg eka sayang teramat dalam life eka ^^ persahabatan kami sudah lama sgt terjalin , masuk tahun 2012 ni dah : 9tahun kami berkawan :D dia lahh buah hati eka , banyak yg kami kongsi bersama - suka duka. tapi , sekarang kami terpisah ): but , persahabatan kami tetap masih kekal mcm dulu , dia : princess saya ^^ #iloveherdamnmuch#

NurArtika , Abdul Rahman

NurArtika , Abdul Rahman
Dia : kawan yg selalu beri dorongan kepada eka (: Dia sentiasa support eka , tika kala eka lemah dalam something . Dia tempat eka mengadu sesuatu : kami happy when staying together ^^ sudah lama kami xbertengur sapa : tapi , atas keizinan Allah - kami dapat menjadi kawan rapat yg sentiasa membimbing antara satu sama lain (: #Thanks ALLAH : iloveher#

NurShazana , Muhd. Syukri

NurShazana , Muhd. Syukri
Dia : model bertudung saya ^^ hiee :3 Dialah kawan eka yg paling periang ~ periang yg penuh dengan gelak tawa (: dia menyegar suasana kami bila staying bersama :D tanpa dia : suasana sunyi ~~~ haha #thankssyg#

Sharifah Heni Masrina , Syed Salleh

Sharifah Heni Masrina , Syed Salleh
Dia : Model terkenal kami lhh . haha :D mcm-2 -.- hrm , dia - teman yg selalu ada for kami semua (: dia ada untuk membantu kami , dia lh kedai toup kami >.< hehe. walaupun berbeza cara masing-2 . heni : teman yg banyak menghulur bantu kat kami (: #thankyoumydear# (':

Monday, March 12

toilet without lampu ? O.O'

 Ya Allah , macam mana ini boleh berlaku ? aku dah lh tengah senak perut xoxo ni sekarang nii . * Astagfirullah hal azim >.<'  Hampa ! faham -2 lh -.-'  aku mengaku , aku P E N A K U T !! ;O macam mana ni , yeah . aku tahu , toilet ada dua . tapi _ aku tetap nak hat tuu :O tak selesa ~~ ( atotoo ) macam mana ni , Ya Allah . bawak masuk lampu suluh lerr jawab dia nooh ? o.O hahaha . . mcm kelakar jaa cara tu . then satg bawa lampu tu : usung bawa keluar balik ? =.=' aku rasa , mcm bukan tandas dalam rumah . tp , mcm tandas ada kat luar belakan rumah =.=' ayoyoo ~ dugaan pada hari ini , 12 Mac 2012 : itu lerr . . di duga dengan mentol lampu toilet   yg sudah tidak dapat suluh toilet tu lagi . scaryy lh nak masuk toilet )= nak suruh ayah tukarkan , ayah baru ja berangkat ke KL tadi ~ *Subahanallah . . besok lg ,kan  ? nak mandi pi sekolah ???? arghhh ! ottoke ?? emm . . scary . . .  tengah -2 cuaca dingin yg baru sahaja berhenti hujan . . llalalllallaa ~ takmau kata apa ! 


# berharap sangat , dapat temui jalan untuk cerahkan toilet tu ): aminn #