About me ? *not too much (:

Selamat Datang : Blogg saya yg TAKCANTIK ini >.<'
Just simple - same with the owner of this blogg (:
(Ok : saya xmasak sgt dengan BI & blablabla ~) -.-'
Name <3 NorAfiqahAini
Age <3 17 years old ( mangsa SPM ) ^^'
From <3 Kedah
Status <3 High school student (:

Friends : the most I love than other ^^ FATIN MADIHAH, MD. ZUBIR

Friends : the most I love than other ^^   FATIN MADIHAH, MD. ZUBIR
Dia : top 1 eka dlm carta sahabat (: Dia adik eka yg eka sayang teramat dalam life eka ^^ persahabatan kami sudah lama sgt terjalin , masuk tahun 2012 ni dah : 9tahun kami berkawan :D dia lahh buah hati eka , banyak yg kami kongsi bersama - suka duka. tapi , sekarang kami terpisah ): but , persahabatan kami tetap masih kekal mcm dulu , dia : princess saya ^^ #iloveherdamnmuch#

NurArtika , Abdul Rahman

NurArtika , Abdul Rahman
Dia : kawan yg selalu beri dorongan kepada eka (: Dia sentiasa support eka , tika kala eka lemah dalam something . Dia tempat eka mengadu sesuatu : kami happy when staying together ^^ sudah lama kami xbertengur sapa : tapi , atas keizinan Allah - kami dapat menjadi kawan rapat yg sentiasa membimbing antara satu sama lain (: #Thanks ALLAH : iloveher#

NurShazana , Muhd. Syukri

NurShazana , Muhd. Syukri
Dia : model bertudung saya ^^ hiee :3 Dialah kawan eka yg paling periang ~ periang yg penuh dengan gelak tawa (: dia menyegar suasana kami bila staying bersama :D tanpa dia : suasana sunyi ~~~ haha #thankssyg#

Sharifah Heni Masrina , Syed Salleh

Sharifah Heni Masrina , Syed Salleh
Dia : Model terkenal kami lhh . haha :D mcm-2 -.- hrm , dia - teman yg selalu ada for kami semua (: dia ada untuk membantu kami , dia lh kedai toup kami >.< hehe. walaupun berbeza cara masing-2 . heni : teman yg banyak menghulur bantu kat kami (: #thankyoumydear# (':

Sunday, February 5

Getting fever - fever - fever ):

Ya Allah : hidung berair lagi )': Mata panas , badan lemah . *subahanallah ~ Kesihatan semakin terjejas kini , kenapa ? (tears start falling down) why ? How sad , how can this be . Before - I'm not like this . Truthly , I'm the one in this family who are the hard one that will getting sick )': Now then ? Ya Allah , tuhan yg Maha Mengetahui - sakitnyy . Kenapa kesihatan aku kini semakin terjejas ? Aku tamau sakit dah ! Cukup lh hari tu aku sakit sampai kena khemah kat hospital . erm ... Hidung sakit !! Argh ! Allah , dugaanMu . .




erm , actually - aku demam sebab aku rindu bekas kekasih aku ): (crying) aku rindu dia . Kalau tidak , hari-2 aku dengar suara dia .. Aku dengar , ada saja rintihan dia pasal aku . tapi , sekarang ~ suara aku tak dapat dengar . Malahan , satu text massage dari dia pun aku tak dapat nak baca . satu pun aku tak terima . dia dh lupakan aku (': Sungguh . Buktinyy , sebelum-2 ni . bila ada masalah sehingga putus , di pasti akan cari aku 24jam kemudian . Dia pasti akan cari . Tanya keadaan aku , everything . Tapi sekarang , satu patah perkataan pun aku tak dapat dari dia . OMG : imissyou biee ),; Kenapa sikap kamu makin menyedihkan ? Aku tak dapat nak lupakan kau . Kau couple paling sweet penah aku dapat . TheBest awokk ler ! penuhi ciri aku , yela . ciri aku - idamkan lelaki Terengganu *HAHA >.<' (embrassing) enough lhh . Fact : ImissYou damn ! (menangis) bye .








<3NorAfiqahAini