About me ? *not too much (:

Selamat Datang : Blogg saya yg TAKCANTIK ini >.<'
Just simple - same with the owner of this blogg (:
(Ok : saya xmasak sgt dengan BI & blablabla ~) -.-'
Name <3 NorAfiqahAini
Age <3 17 years old ( mangsa SPM ) ^^'
From <3 Kedah
Status <3 High school student (:

Friends : the most I love than other ^^ FATIN MADIHAH, MD. ZUBIR

Friends : the most I love than other ^^   FATIN MADIHAH, MD. ZUBIR
Dia : top 1 eka dlm carta sahabat (: Dia adik eka yg eka sayang teramat dalam life eka ^^ persahabatan kami sudah lama sgt terjalin , masuk tahun 2012 ni dah : 9tahun kami berkawan :D dia lahh buah hati eka , banyak yg kami kongsi bersama - suka duka. tapi , sekarang kami terpisah ): but , persahabatan kami tetap masih kekal mcm dulu , dia : princess saya ^^ #iloveherdamnmuch#

NurArtika , Abdul Rahman

NurArtika , Abdul Rahman
Dia : kawan yg selalu beri dorongan kepada eka (: Dia sentiasa support eka , tika kala eka lemah dalam something . Dia tempat eka mengadu sesuatu : kami happy when staying together ^^ sudah lama kami xbertengur sapa : tapi , atas keizinan Allah - kami dapat menjadi kawan rapat yg sentiasa membimbing antara satu sama lain (: #Thanks ALLAH : iloveher#

NurShazana , Muhd. Syukri

NurShazana , Muhd. Syukri
Dia : model bertudung saya ^^ hiee :3 Dialah kawan eka yg paling periang ~ periang yg penuh dengan gelak tawa (: dia menyegar suasana kami bila staying bersama :D tanpa dia : suasana sunyi ~~~ haha #thankssyg#

Sharifah Heni Masrina , Syed Salleh

Sharifah Heni Masrina , Syed Salleh
Dia : Model terkenal kami lhh . haha :D mcm-2 -.- hrm , dia - teman yg selalu ada for kami semua (: dia ada untuk membantu kami , dia lh kedai toup kami >.< hehe. walaupun berbeza cara masing-2 . heni : teman yg banyak menghulur bantu kat kami (: #thankyoumydear# (':

Wednesday, March 7

Homework ? -.-'

Alahai ~ aku ada homework ? -.-' aduii . semalam dh lerr baru je jejak kan kaki kat rumah . hari ni tak pergi sekolah .. pagi ni , dalam duk sibuk kemas -2 kan bilik yg semak melampau ni . tah -2 tengok jumpa buku sekolah yg 3 minggu tak sentuh tu elok jaa ada note tulis homework -.-' JEM ! banyak pulak tu . if sikit takpa lh lagi en , boleh kejar . ini tak O.O' Ya Allah , mcm mana aku boleh lupa yg aku ada homework sebanyak itu =.='  yerr , aku ada engat lh kata aku ada homework . tapi , yg aku engat cuma * Sejarah jaa . tapi , td kemas . tengok -2 : dengan AddMath , Pendidikan Islam hapee -.-' *Subahanallah ~ Afiqah ! awad terok sgt derr ~
aku tak tahu nak buad mcm mana ): Yg sejarah & pendidikan islam tu takpa lg sbb aku boleh ligan lagi . tapi , addmath ? erm .. buntu nyy . dh lhh tenaga tak cukup lg nih . dia tak mai balik lagi . hrmm . Entah lhh , speechless .




# Ya Allah , dugaanMu . selama sebelum ini aku berpijak di rumahMu . tiada walau satu perkara yg sebesar kuman pun yg mengganggu aku . tapi sekrang ? tatkala aku pulang ke tanah air aku , pelbagai datang menimpa fikiran *Subahanallah . Ya Allah , rindunya aku akan rumahMu .. aku berharap sgt agar dapat terus langsung tinggal di sana , Ya Allah . amin ##