About me ? *not too much (:

Selamat Datang : Blogg saya yg TAKCANTIK ini >.<'
Just simple - same with the owner of this blogg (:
(Ok : saya xmasak sgt dengan BI & blablabla ~) -.-'
Name <3 NorAfiqahAini
Age <3 17 years old ( mangsa SPM ) ^^'
From <3 Kedah
Status <3 High school student (:

Friends : the most I love than other ^^ FATIN MADIHAH, MD. ZUBIR

Friends : the most I love than other ^^   FATIN MADIHAH, MD. ZUBIR
Dia : top 1 eka dlm carta sahabat (: Dia adik eka yg eka sayang teramat dalam life eka ^^ persahabatan kami sudah lama sgt terjalin , masuk tahun 2012 ni dah : 9tahun kami berkawan :D dia lahh buah hati eka , banyak yg kami kongsi bersama - suka duka. tapi , sekarang kami terpisah ): but , persahabatan kami tetap masih kekal mcm dulu , dia : princess saya ^^ #iloveherdamnmuch#

NurArtika , Abdul Rahman

NurArtika , Abdul Rahman
Dia : kawan yg selalu beri dorongan kepada eka (: Dia sentiasa support eka , tika kala eka lemah dalam something . Dia tempat eka mengadu sesuatu : kami happy when staying together ^^ sudah lama kami xbertengur sapa : tapi , atas keizinan Allah - kami dapat menjadi kawan rapat yg sentiasa membimbing antara satu sama lain (: #Thanks ALLAH : iloveher#

NurShazana , Muhd. Syukri

NurShazana , Muhd. Syukri
Dia : model bertudung saya ^^ hiee :3 Dialah kawan eka yg paling periang ~ periang yg penuh dengan gelak tawa (: dia menyegar suasana kami bila staying bersama :D tanpa dia : suasana sunyi ~~~ haha #thankssyg#

Sharifah Heni Masrina , Syed Salleh

Sharifah Heni Masrina , Syed Salleh
Dia : Model terkenal kami lhh . haha :D mcm-2 -.- hrm , dia - teman yg selalu ada for kami semua (: dia ada untuk membantu kami , dia lh kedai toup kami >.< hehe. walaupun berbeza cara masing-2 . heni : teman yg banyak menghulur bantu kat kami (: #thankyoumydear# (':

Saturday, February 4

Muhammad Asnafizal .

Guess what , about my titile (:
 erm , tentang sidea yg sehingga kini aku risau memikirkan kondusi dea (': Ya Allah , aku tak tahu why perlu begini . Sudah dh tak berhubung , serta sudah TIADA hubungan . tapi , hati masih duk penuh dengan soalan tentang dea ~  Begini lh hidup .. haih ! bila nk type blogg ja mesti idea lesap . Lupa habeh nk coret apa -.-' *sorry 


10 minit later :


 hm , baru remember (:
<-- inilh dea _ Muhammad Asnafizal . lelaki yg saya sayang <3 Alhamdulillah , Allah bagi kekal lame sgt sehinggakan kami tk dapat nk bertahan (fahami). saya hanya percaya bahawa Allah lakukan semua ini pasti ada sbb - sbbny (:
Hati jadi sebak weh , bila lihat status dea happy & fun . Jauh more dari masa kami masih berhubungan (': Nampak mcm saya ni beban bagi dea ): Sad nyy , Nampak sgt kot . erm , diri in dh lame nampak semua tu . tapi , sabar jee . dengan abaikan jee semua tu (,; At last ? Argh ! can't type anymore ! ****




<3NorAfiqahAini