About me ? *not too much (:

Selamat Datang : Blogg saya yg TAKCANTIK ini >.<'
Just simple - same with the owner of this blogg (:
(Ok : saya xmasak sgt dengan BI & blablabla ~) -.-'
Name <3 NorAfiqahAini
Age <3 17 years old ( mangsa SPM ) ^^'
From <3 Kedah
Status <3 High school student (:

Friends : the most I love than other ^^ FATIN MADIHAH, MD. ZUBIR

Friends : the most I love than other ^^   FATIN MADIHAH, MD. ZUBIR
Dia : top 1 eka dlm carta sahabat (: Dia adik eka yg eka sayang teramat dalam life eka ^^ persahabatan kami sudah lama sgt terjalin , masuk tahun 2012 ni dah : 9tahun kami berkawan :D dia lahh buah hati eka , banyak yg kami kongsi bersama - suka duka. tapi , sekarang kami terpisah ): but , persahabatan kami tetap masih kekal mcm dulu , dia : princess saya ^^ #iloveherdamnmuch#

NurArtika , Abdul Rahman

NurArtika , Abdul Rahman
Dia : kawan yg selalu beri dorongan kepada eka (: Dia sentiasa support eka , tika kala eka lemah dalam something . Dia tempat eka mengadu sesuatu : kami happy when staying together ^^ sudah lama kami xbertengur sapa : tapi , atas keizinan Allah - kami dapat menjadi kawan rapat yg sentiasa membimbing antara satu sama lain (: #Thanks ALLAH : iloveher#

NurShazana , Muhd. Syukri

NurShazana , Muhd. Syukri
Dia : model bertudung saya ^^ hiee :3 Dialah kawan eka yg paling periang ~ periang yg penuh dengan gelak tawa (: dia menyegar suasana kami bila staying bersama :D tanpa dia : suasana sunyi ~~~ haha #thankssyg#

Sharifah Heni Masrina , Syed Salleh

Sharifah Heni Masrina , Syed Salleh
Dia : Model terkenal kami lhh . haha :D mcm-2 -.- hrm , dia - teman yg selalu ada for kami semua (: dia ada untuk membantu kami , dia lh kedai toup kami >.< hehe. walaupun berbeza cara masing-2 . heni : teman yg banyak menghulur bantu kat kami (: #thankyoumydear# (':

Wednesday, March 7

Rindu kenangan TerIndah itu ~

Ya Allah , dengar -2 je lagu ni swear ! terus teringat setiap detik saat kat sana ~ Rindu nyaa )': Lagu 'Alhamdulillah' ni selalu di nyanyikan oleh mutawwif saya : Ustaz Heri (': rindunyaa Ya Allah . gelak tawa bersama jemaah -2 yg lain . *Allah hu akbar *KebesaranMu Ya Allah . aku tak pernah rasa sebegini rupa .. rindu akan satu tempat yg sgt indah . selama aku pergi jejakkan kaki di negeri orang , tidak pernah terdetik satu perasaan yg betul -2 menyentuh ini . hampir setiap hari air mata aku mengalir membasahi pipi yg kian mengembang ini (': hati aku ? telah lhh . setiap saat mengalir air jernih mengandungi seribu rasa rindu akan tanah haram : Madinah Al - Munawwarah & Makkah Al - Mukarramah .  sejak aku meninggalkan sana , hati aku kian murung ... dari langkah pertama aku menjejakkan kaki masuk ke dalam bas semasa hendak ke airport , sepanjang jalan air mata ini tidak putus -2 mengalir membasahi pipi . sayu nyy diri , kesedihan meninggalkan tanah haram begitu kuat mengawal diri aku .. bahagia bersama seolah -2 tamat di situ (': kebahagiaan yg diukir bersama -2 keluarga , mutawwif dan para jemaah -2 yg lain ~ * Subahanallah .  Ya Allah , begitu sayu diri aku tika ini . teramat sayu .. aku betul -2 rindu kan semuanyy Ya Allah . suasana saat hendak ke rumahMu untuk menunaikan ibadat . saat tawaf rumahMu , saat saie bersama -2 yg lain , saat aku sujud di rumahMu *Allah hu akbar ! * Allah hu akbar !! sedihnyaa . aku seolah -2 tidak mahu lagi tinggal di tanah air aku ini . aku takmau ! aku nak kembali kat sana . aku nak tersemai selamanya kat sana . Ya Allah , tolonglh . aku tidak mahu kemurungan sebegini rupa lg .. aku rindu . perasaan rindu akan rumahMu ini seolah -2 telah tersemai dalam sekali , jauh dlm lubuk hati aku . * Subahanallah . sedihnyaa );


#Ya Allah , hanya Engkau yg sentiasa di sisiku , sentiasa bersamaku . aku perlukan sokonganMu .. hanya kepadaMu aku bercerita tentang kisah aku , kerna hanya Engkau yg mampu memahami aku . aku hanyalah seorang hambaMu yg tersangat bawah berserta hina . *Astagfirullah hal azim ~ ##