About me ? *not too much (:

Selamat Datang : Blogg saya yg TAKCANTIK ini >.<'
Just simple - same with the owner of this blogg (:
(Ok : saya xmasak sgt dengan BI & blablabla ~) -.-'
Name <3 NorAfiqahAini
Age <3 17 years old ( mangsa SPM ) ^^'
From <3 Kedah
Status <3 High school student (:

Friends : the most I love than other ^^ FATIN MADIHAH, MD. ZUBIR

Friends : the most I love than other ^^   FATIN MADIHAH, MD. ZUBIR
Dia : top 1 eka dlm carta sahabat (: Dia adik eka yg eka sayang teramat dalam life eka ^^ persahabatan kami sudah lama sgt terjalin , masuk tahun 2012 ni dah : 9tahun kami berkawan :D dia lahh buah hati eka , banyak yg kami kongsi bersama - suka duka. tapi , sekarang kami terpisah ): but , persahabatan kami tetap masih kekal mcm dulu , dia : princess saya ^^ #iloveherdamnmuch#

NurArtika , Abdul Rahman

NurArtika , Abdul Rahman
Dia : kawan yg selalu beri dorongan kepada eka (: Dia sentiasa support eka , tika kala eka lemah dalam something . Dia tempat eka mengadu sesuatu : kami happy when staying together ^^ sudah lama kami xbertengur sapa : tapi , atas keizinan Allah - kami dapat menjadi kawan rapat yg sentiasa membimbing antara satu sama lain (: #Thanks ALLAH : iloveher#

NurShazana , Muhd. Syukri

NurShazana , Muhd. Syukri
Dia : model bertudung saya ^^ hiee :3 Dialah kawan eka yg paling periang ~ periang yg penuh dengan gelak tawa (: dia menyegar suasana kami bila staying bersama :D tanpa dia : suasana sunyi ~~~ haha #thankssyg#

Sharifah Heni Masrina , Syed Salleh

Sharifah Heni Masrina , Syed Salleh
Dia : Model terkenal kami lhh . haha :D mcm-2 -.- hrm , dia - teman yg selalu ada for kami semua (: dia ada untuk membantu kami , dia lh kedai toup kami >.< hehe. walaupun berbeza cara masing-2 . heni : teman yg banyak menghulur bantu kat kami (: #thankyoumydear# (':

Thursday, March 8

Voice of my heart (=

Words that I wanted to tell you upfront
Words that I just couldn't say to you
I couldn't even tell you and you left
You left me alone in this place 
All I can do is watch , all I can do is hold on
And wait for you here
You've gotten farther away , leaving only regrets
Say it with both eyes closed
I'm calling you without a sound
I'm calling out while remembering you
I'm trying hard to forget you
Even if I know that's not what my hearts wants
These words that I couldn't say to you , I love you
These words that I didn't have the strength to say
I couldn't even tell you and you left
You're leaving me here alone and going farther away 
All I can do is wait , all I can do is close my eyes 
Because I'm staying here
You've gotten farther away , leaving only regrets
Say it with both of your hands together
I'm calling you without a sound
I'm calling you out while remembering you
Even if I'm trying hard to erase you
Even if I know that my heart isn't here now , I'm calling you
It's a words from my heart
Is there a chance for you to come back to me ?
I know you don't share my feelings , but
If you come back , I might run into you
I yell out again today , knowing that my voice won't be heard
You won't hear me , but I keep calling 
Our story , written in an empty notebook
I'm left alone after you ripped it apart
In a house without you , there's nothing to do
I know that you'll already have forgotten about me 
In my room , the traces you've left
I'm painfully erasing them again 
I wait , I wait , thinking that I may run into you